Показать сообщение отдельно
Старый 13.03.2016, 13:37   #936
Moloko SOS Майстер Женя
Новичок
 
Аватар для Moloko SOS Майстер Женя
 
Регистрация: 13.03.2016
Адрес: Обухів
Сообщений: 44
Сказал(а) спасибо: 5
Поблагодарили 208 раз(а) в 42 сообщениях
Moloko SOS Майстер Женя has a spectacular aura aboutMoloko SOS Майстер Женя has a spectacular aura aboutMoloko SOS Майстер Женя has a spectacular aura about
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от George_0705 Посмотреть сообщение
Не пользуюсь, но здесь верхний предел 80. Вам достаточно?
Цитата:
Сообщение от Ikari Посмотреть сообщение
Моя "форма", то й досі відерце гвіздком гарячим потикане. Дуже подобається як виглядає сир після форми за 300 грн., але то колись...
Ця дівчинка з 6л. молока наразі важить біля 700гр. (точні ваги, то вже після термометра)
Термометр лучше сверить по чайнику... при кипении должно показать 98-99 градусов. Главное, чем быстрее достигает конечной температуры, тем более не зря купили... в нижней позиции 32-36С можно сверить по спиртовому градуснику...

А навіщо Вам багато "дірочок"? Цілком достатньо Сірпянки. Для Гауди достатньо тільки 3-5 шт отворів в формі на дні й по боках, щоб головка не прилипала. Дренаж виконується раніше: сироватка зливається просто з каструлі, та в тій же каструлі робиться пласт під шаром залишку сироватки. Тільки перший гніт з допомогою меншої кришки та пляшки води. Головне щоб температура пласта на падала нижче 22 градусів. Далі в серпянку і під гніт. Бажано зберегти температуру маси на рівні 24-27С до поки пресується сир. Кажуть - Сир закривається...

Последний раз редактировалось Moloko SOS Майстер Женя; 13.03.2016 в 13:46.
Moloko SOS Майстер Женя вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galina (13.03.2016), George_0705 (13.03.2016), Gusenitsa (14.03.2016), Renka (14.03.2016), Ветка (13.03.2016)