Показать сообщение отдельно
Старый 12.03.2016, 23:55   #912
Galina
Местный

Поблагодарили 4,394 раз(а) в 872 сообщениях
Galina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от dnd Посмотреть сообщение
Я полагаю, что базовый рецепт нужен. Потому что от него новичку проще оттолкнуться.
Если какой-то конкретный - то разные же тонкости, особенности .... но сам процесс должен же быть в общем осмыслен. "Набить руку".
По базовому в любом случае получается сыр, который можно съесть... не?
Тезисно я згідна, що базовий потрібен для розуміння процесу, але для новачків і осмислення якраз дана тема підходить якнайкраще, і базові рецепти тут є, і коментарі віповідні. І саме звідси треба відштовхуватись.
А розділ з рецептами, на мою думку, потрібен саме для конкретних технологій виготовлення різних сирів з усіма нюансами і тонкощами.
Мені здається, що ми якось дуже все ускладнюємо, ні?
Насправді все просто: тут вчимось і ділимось досвідом, а там конкретні рецепти, які відкрив і робиш.
Нащо нам дві теми для новачків? В хлібопекарській темі ніхто не жує і в рот не кладе, є просто рецепти тих чи інших виробів, хоча хліб не менш цікава і широка тема, і розуміння процесу так само важливо ...Сподіваюсь ви розумієте, що я хочу сказати …бо я уже скоро й сама заплутаюсь
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
George_0705 (13.03.2016), Ikari (13.03.2016), ната чутівка (23.07.2017)