Показать сообщение отдельно
Старый 12.03.2016, 16:51   #72
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,132 раз(а) в 450 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Вирощування розсади при штучному освітленні

Переглянула і ніби подібної теми не знайшла.Якщо є то прошу вибачення у модераторів, перенесіть чи мене пошліть куди треба)
Я дууже люблю помідори, і не меньше перець. Висаджую біля 250 корчиків першого і не меньше 100 другого. Це на сімюз 5 чол. А попри це все, ще багато овічів і квітівНу загалом як і всі тут напевне. Цього року так склалися обставини, що в мене залишився один єдиний підвіконник
Але чоловік дуже підтримує мою любов і сам любить виноград. Тому ми вирішили вирішити (сорі за тафтологію) нашу проблему наступним чином.
На горищі є кімнатка без вікон, але з теплою підлогою. Обгородили там площу розміром 3*3 (вся площа 4*4)фольгою. НА цю площу розвішали 16 діодних ламп, які в загальному дають 15-16 тис. люмінів. І по 12 метрів червоної та синьої діодної стрічки. Виглядає все це приблизно отак

Чудесно як на мене виглядає пеларгонія, посіяна 2 лютого

Взагалі не радує базилік((( Посіяний 8 лютого, чудово зійшов, потім вроді як чорна ножка кинулася, але відреанімувала, і от досі не пускає справжніх листочків(((( Взагалі це перший досвід з базиліком, раніше не сіяла через брак місця для розсади

Далі баклажани, перець, помідори
.

Все це стоїть в тому приміщенні з перших чисел лютого. (крім помідор які в перших числах березня сіяла) Температуру вдень підтримуємо від 20 до 23, вночі - від 13 до 17 градусів.
"Світловий" день 13-15 годин.

Переживала що сильно потягнулися помідори і баклажани, але сьогодні приїхала до свекрухи і глянула на її помідорки що на вікні, то нічим не кращі, теж повитягувані досить. (Свої минулорічні, що вирощувала на підвіконнях якось не фоткала) Колись десь читала, що є якийсь препарат що запобігає витягуванню розсади. В дачному магазинчику дали Тур, але ним пише кропити лише коли є справжні листочки. Ну і продавець як почула, що вся розсада в мене повністю на штучному освітлені то чуть в обморок не впала, мол шукайте підвіконники, бо нічого у вас не виросте, те що зійшло то тільки дякуючи силі насіння, а сила вичерпається - все пропаде(((( І так мені печально(((( І без помідорок не хочу залишитися і грошей вкладених шкода, бо ж ще треба буде купити розсаду, якщо її слова справдяться.
Natalinda вне форума   Ответить с цитированием
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (20.03.2016), irysska (12.03.2016), Marta (12.03.2016), v.triv (12.03.2016), Елка (13.03.2016), лиготема (13.03.2016), Руня (13.03.2016), Фиорентинка (13.03.2016), Янович (13.03.2016)