Тема: Сенполии.
Показать сообщение отдельно
Старый 11.03.2016, 18:24   #393
Natalinda
Увлеченный

Поблагодарили 3,132 раз(а) в 450 сообщениях
Natalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond reputeNatalinda has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сенполии.

Ох і надивилася на ваші красоти!!!! В дитинстві памятаю що були вдома фіалки, а потім мама казала що звелися((((
Цього року незовсім добровільно вирішила зайнятися фіалками через те, що листочком можна розмножувати. Мені дали гурток квітникарів і от я думала що б таке з дітьми вирощувати. Добра людина дала мені штук 10 діток, і купу листочків невідомих сортів.
Купила грунт для сенполій, і висадила діток туди, горщики купила найменьші з тих що були, але так розумію тепер що они таки завеликі трошки. Скажіть чи варто пересаджувати таки в меньші, чи вже не зачіпати їх. Ще місяця нема як я їх посадила. І так як чула і читала трошки понакривала їх кульками поліетиленовми. Але от в мене запитання чи не шкодитиме конденсат такий сильний листочкам?

Буду вдячна за підказку.

Ще 8 березня в нас в обласному центрі була виствка невеличка, то там купила вже 2 сортові, одна з коолекціонерів сказала що той грунт що в продажі поганий для сенполій Знову ж не знаю чи попересаджувати всі мої посадки в щось інше, і найголовніше в що саме????
Natalinda вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Веточка Сакуры (08.05.2016), Олеся* (12.03.2016)