Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2016, 22:31   #2601
Pixie
Местный

Поблагодарили 8,553 раз(а) в 1,225 сообщениях
Pixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond reputePixie has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Давайте знакомиться-2

Цитата:
Сообщение от Викса Посмотреть сообщение
Аня, вітаємо
В нас тут є ще одна ваша землячка - Світланка (нік - Sveta). Вона довгий час працювала в Млієвському помологічному інституті на високій науковій посаді. На форумі вона - наш яблуневий гуру
дякую за підказку у мене був підступний план спіймати когось із співробітників інституту і затягти до себе на консультацію чай з печивом Бо у нас там садочок є, але по-перше старий, по-друге запущений, треба його реанімувати. Але почитала Світланині пости на форумі, і зрозуміла що зараз вона не в Млієві мешкає, а шкода я смачне печиво печу. Ну значить буду віртуально консультуватись, для того ж і зареєструвалась на форумі
Pixie вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (20.03.2016), Света Ш (09.03.2016), Фиорентинка (11.03.2016)