Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2016, 12:35   #865
Ikari
Местный

Поблагодарили 4,115 раз(а) в 677 сообщениях
Ikari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond reputeIkari has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Цитата:
Сообщение от George_0705 Посмотреть сообщение
Я думаю, що всі робочі моменти ми маємо з"ясовувати тут, а ітогова інформація повинна бути стислою і дуже локальною, як технологічна карта, бо рецепт - це вона і є. Не читаєш і роздивляєшся, а береш і робиш.
Мені ця думка дуже подобається.
Я за експерименти, але відчуваю велику потребу у відпрацьованих базових рецептах. Хочеться якомога менше розчарувань, та й молочко зовсім недешеве. Процес приготування сиру дуже цікавий, проте має безліч нюансів, про які рідко де пишуть.
Наш форум унікальний- безліч корисної, перевіреної на власному досвіді інформації. І Наша тема з рецептами стане унікальною- тому що будуть максимально враховані і перевірені тонкощі та нюанси у виготовленні того чи іншого сиру.
Зі свого боку обіцяю внести свій вклад у випробовування рецептів

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:33 ----------

Цитата:
Сообщение от Galina Посмотреть сообщение
створити тему суто для.розміщення перевірених рецептів, без обговорень,
flowerss (09.03.2016), Galina (09.03.2016), George_0705 (09.03.2016), Natala (09.03.2016)