Цитата:
Сообщение от George_0705
Я думаю, що всі робочі моменти ми маємо з"ясовувати тут, а ітогова інформація повинна бути стислою і дуже локальною, як технологічна карта, бо рецепт - це вона і є. Не читаєш і роздивляєшся, а береш і робиш.
|
Мені ця думка дуже подобається.

Я за експерименти, але відчуваю велику потребу у відпрацьованих базових рецептах. Хочеться якомога менше розчарувань, та й молочко зовсім недешеве. Процес приготування сиру дуже цікавий, проте має безліч нюансів, про які рідко де пишуть.
Наш форум унікальний- безліч корисної, перевіреної на власному досвіді інформації. І Наша тема з рецептами стане унікальною- тому що будуть максимально враховані і перевірені тонкощі та нюанси у виготовленні того чи іншого сиру.
Зі свого боку обіцяю внести свій вклад у випробовування рецептів

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:33 ----------
Цитата:
Сообщение от Galina
створити тему суто для.розміщення перевірених рецептів, без обговорень,
|