Показать сообщение отдельно
Старый 09.03.2016, 10:24   #858
Alllla
Увлеченный
 
Аватар для Alllla
 
Регистрация: 07.02.2014
Адрес: Варва Чернігівська обл.
Сообщений: 188
Сказал(а) спасибо: 1,565
Поблагодарили 764 раз(а) в 181 сообщениях
Alllla is a splendid one to beholdAlllla is a splendid one to beholdAlllla is a splendid one to beholdAlllla is a splendid one to beholdAlllla is a splendid one to beholdAlllla is a splendid one to beholdAlllla is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Наваяла і я за вихідні фету по рецепту з Чіза: все набагато простіше ніж я очікувала, а смак - просто классссс. Спочатку була тугувата, а після двох днів купання у розсолі стала масляниста і м' якенька, така як і очікувала. Питання до знавців цієі справи: чи можна зменшити концентрацію розсолу для подальшого зберігання( зараз 10%), в якій концентраціі можна добавити хлористий кальцій (щоб не розм' якали краі)?

---------- Post added at 10:24 ---------- Previous post was at 10:21 ----------

Всім подяка, все вийшло завдяки вашим порадам і коментам по темі. А смакували фету з сухенькими гріночками, змащеними маслом, підмащеними зверху заправкою з оліі, лимонного соку і проаанських трав.
Alllla вне форума   Ответить с цитированием
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Galina (09.03.2016), George_0705 (09.03.2016), Renka (09.03.2016), Ветка (09.03.2016)