Показать сообщение отдельно
Старый 08.03.2016, 08:17   #11
Валерий Дмитриевич
Освоившийся

Поблагодарили 257 раз(а) в 75 сообщениях
Валерий Дмитриевич is a jewel in the roughВалерий Дмитриевич is a jewel in the roughВалерий Дмитриевич is a jewel in the rough
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
А як же поняття, що любі рослини при мінусовій температурі краще не чіпати? Адже коли вночі -4, то десь до обіду деревина тільки почне розмерзатися, тай то коли надворі сонечко. Я навіть обрізати сад не хочу в такий мінус, бо зараз можна більше зашкодити дереву, ніж принести користь.
Про Розстріляний сад, дякую, що нагадали нам. Зараз знайду та почитаю статтю.
PS. Ви маєте на увазі статтю про переслідування родини Симиренко та Вавілова злочинною енкеведиською системою?
Да якщо мене не підводить память це було опубліковано в газеті День десь три роки тому назад. Нас у школі вчили що мічурін це наший садівничий геній і приховували від від нас що десь у 1935-36 роки В,Л,Семиренко ряд других садівників науковці рішуче осудили мічурінське вчення як лже наукове, за що поплатились життям.Так само вони лишили життя Л.П.Семиренка хотя писали що бандитська куля обірвала життя.Вони викрали всі наукові праці батька і сина Семиренків все наукове обладнання і даже швабри покрали да вони у нас украли собі назву країни .Бо коли у нас була Київська Русь то москва називалась деревня Калитка вся їхня історія построї на брехні.Людину яка продала країну на 300 років у монгольське рабство возвеличили в ранг героя і дали назву в честь його ордену хотя він ніякого відношення до побоїща на неві не мав б о йому тоді було лише 9 років. До сіх пор неможуть найти Куликовське поле можливо Куликовська битва вигаданна іт.д. Вплив відємних температур однознано негативний.І по сучасній садівничій науці її потрібно проводити через дві неділі після цвітіння .Але якщо великі обсяги обрізочних робіт ми просто виконуємо її не звертаючи на це увагу.Вважається що в лютому місяці можна проводити обрізку в сонячні дні необрізаючи гілляки товщі за 3см.
Валерий Дмитриевич вне форума  
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
A.Ptaha (08.03.2016), did_Panas (08.03.2016), Marine (08.03.2016), Ветка (09.03.2016), Нина (08.03.2016), Руслан_ (08.03.2016), язичник (08.03.2016)