Показать сообщение отдельно
Старый 06.03.2016, 21:44   #107
zzzDIOzzz
Новичок

Поблагодарили 5 раз(а) в 1 сообщении
zzzDIOzzz is on a distinguished road
По умолчанию Re: какая садовая пила самая удобная?

Цитата:
Сообщение от garlic Посмотреть сообщение
О том и речь! Современные пилки, тем более, с кучей сменных полотен вредны для здоровья. Вообще то я с недавних пор ищу и нахожу раза в 2-3 дешевле многие товары в интернет-магазинах. Вот, например, пилка:
http://ru.aliexpress.com/item/177mm-...2-c2966bedc8e0. Есть и японские....
з китайцями тут як попадеш. хоча з чим завгодно - як повезе. приклади наводити можна довго та багато. я трохи "поведений" на ножах і можу сказати що один і той самий ніж можна взяти з клинком з "алюмінію" або з того що заявлено, при тому ціна буде однакова. питання на 80% в матеріалах. наприклад Kai Kershaw перенесли своє виробництво в Китай та Тайвань і при цьому якість в них відмінна (у всякому разі з тих ножів що в мене). А от з такої самої сталюки але "но нейм" з п'яти ножів тільки один виявився нормальним, інші пішли на подарунки :-)

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:41 ----------

Цитата:
Сообщение от Чайник садовый Посмотреть сообщение
Поэтому чистого реза о котором тут пишут на разведенной пиле не достичь(а он нужен?)
я те ж був такої думки поки не дали в руки гіляку, вручили декілька пил з словами: "пиляй!". коли показали зразок то я не вірив... поки сам не відпиляв. Зріз "полірований". наче під лаком
zzzDIOzzz вне форума   Ответить с цитированием