Показать сообщение отдельно
Старый 06.03.2016, 09:35   #99
zzzDIOzzz
Новичок

Поблагодарили 5 раз(а) в 1 сообщении
zzzDIOzzz is on a distinguished road
По умолчанию Re: какая садовая пила самая удобная?

Цитата:
Сообщение от garlic Посмотреть сообщение
Не могу понять - зачем супер-бренды для садовой пилы? Отличное полотно у советских садовых пил. Главное, что? Наточить и развести(зубья). Раньше мучился с напильниками. Сейчас зажимаю на табуретке пилу струбцинами. Беру болгарку с алмазным диском. Две минуты - с двух сторон, переворачивая, заодно правлю профиль зуба. Затем плоскогубцами делаю разводку....и все!
питання тут не в "понтах", а в зручності та продуманості. в мене коло саду садових пил було викинуто мабуть з центнер. причин багато - не ріжуть, а рвуть, погано ріжуть, полотно гнеться як папір, зажимає і так далі. останнім часом використовував stanley 3d shark teflon (столярна пилка з двома різними зубами - двобічна). пиляє як циркулярка (здавалось що швидко), все чудово але пилку "вграли". в продажу знайти не зміг і остання ціна заявлена коло 400 грн. потім попалась в руки японська туристична пилочка (ім'я не має) і тут я зрозумів як повинна пилка працювати з садом - чистота зрізу, швидкість, зручність і т.д. Власне через це витратив гроші на Сілки. А обирав - приїхав з своїм інструментом і пиляв гілки як своїм так і тим що думав придбати. Результат - пилка та секатор Lowe 5
zzzDIOzzz вне форума   Ответить с цитированием
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Creativniy (06.03.2016), garlic (06.03.2016), Gusenitsa (06.03.2016), Нина (10.01.2017), ОлегБаер (06.03.2016)