Re: Черенкование роз
В мене не такий досвід як у вас ,але хочу поділитись:я одноієї осені десь років три назад вирішила що дуже багато я грошей закопала у землю ( враховуючи те що там постійно ніхто не живе,а є такі "людішкі" що починають ті гроші викопувати ну знаєте тіпа "кот базіліо і ліса аліса " багато викопали лілій крокусів і кілька роз, а одного року лілії трубчаті взагалі літом коли цвіли вирвали з корінням (хоча самі знаєте їх так не просто вирвати , вирвали і цибульки порвали і порозкидали по дорозі ... Щось я відступила за далеко від теми ))) Я посадила під бутилки так як ви радили у вересні жовтні листопаді під бутилки, так як ви вчили... корочком до верху...підливала весною в бутилку по пів літри води , щоб на цілий тиждеь вистачило вологи.. І уявіть собі скільки було радості зі 100 палочок зацвіли 50 ... на той час в мене тоді були тільки ч/г... і чачеренкувались такі рози як Клононберг, Бела перла, Керио,Биг парпл,Чикаго, і простішікремова червоних кілька штук... жовті...ці без назви подружки з роботи черенки дали... але тоже красиві...і всі ч/г хоча мені всі говорили що це не реально... Але з досвіду я замітила що в них кущі менші ніж ті що шащеплені на шипшині , як у вас ??? Кажуть що їх треба пересадити з місця три рази в їнше місце ?? як у вас у досвідчених форумчан ???
|