Показать сообщение отдельно
Старый 22.02.2016, 21:35   #1185
oleghobby
Освоившийся

Поблагодарили 625 раз(а) в 118 сообщениях
oleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond reputeoleghobby has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: А что у вас сегодня на обед?

Цитата:
Сообщение от flowerss Посмотреть сообщение
Суп рисовый на курином бульоне и курица с овощами, в мультиварке.
Мультиварка - це перший крок до гумової жінки. Хлопи беріться за голову кругом стільки гарних дівчат. Якщо я не правий киньте в мене каменем.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:25 ----------

Цитата:
Сообщение от oleghobby Посмотреть сообщение
Мультиварка - це перший крок до гумової жінки. Хлопи беріться за голову кругом стільки гарних дівчат. Якщо я не правий киньте в мене каменем.
Прошу у Вас вибачень, я тільки після відправки листа подумав про Вас прочитати. І зрозумів що Ви безподобна бабця та матір, шана Вам. Чим більше таких МАМ буде тим карща буде УКРАЇНА. Ще раз вибачте (я не зі зла). Олег. Дякую

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

Я саджу коли є час, з роботи прийшов - деколи і їсти не хочеться, помився та й у ліжко. А якщо чесно Ви вірити у ці календарі (я - ні). Посадив у вільний час - зійшло, у мене усього один раз був коли я на роботі садив розсаду (дома вікон мало), прийшов співробітник - давай допоможу і в один контейнер садили обоє - НЕ зійшло нічого.
oleghobby вне форума   Ответить с цитированием
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
flowerss (22.02.2016), Red (23.02.2016), лесятко (23.02.2016)