Показать сообщение отдельно
Старый 19.02.2016, 10:08   #1561
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Дачные помидоры

Цитата:
Сообщение от Олеся* Посмотреть сообщение
Moonvalley, поправочка - Золота королева -дет., я вирощувала минулого року.
Як для першої спроби, то, на мою думку - трохи забагато сортів.
Де-Барао би всі брала - їх хвалять, черрі 5 сортів - вважаю не потрібно (я би брала по 1 сорту кожного кольору).
Візьміть краще звичайного розміру ще якийсь дет суперранній (Зінулю тут радили)

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:00 ----------

Золота королева є і дет. і індет?
Я так і хотіла - з кожної групи по 1 сорту залишити (ну Де барао - 2) , тому й просила допомоги у виборі... От наприклад Золотий горіх уже відкинула (завдяки Verbena ), а з рештою буду визначатись...
Щодо Золотої королеви - то пише таке:
Цитата:
Среднеспелый, высокоурожайный, среднерослый сорт, высотой куста 70 - 150 см (в зависимости от условий выращивания).
Мені просто цікаво, який з тих жовтих кращий - смачніший, стійкіший, урожайніший...

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 08:47 ----------

Цитата:
Сообщение от пятница Посмотреть сообщение
согласна с Олесей, не надо много
черри так точно хватит по одному каждого цвета
посмОтрите, как их будут собирать, тогда на след.год скорректируете

по семенам , прежде чем покупать, посмотрите тему http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=21053

определитесь, нужны ли Вам деты или индеты
сколько салатных, а сколько "технических" (пополам, 2/1 или еще как) и/или универсальных

---------- Post added at 17:33 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

а еще у нас на форуме в разделе "реклама" есть тема Татьяны Цекаленко, томаты в т.ч.
Дякую, я читала темки про помідори (і Цикаленко, і Ліліан, і на сайт Сирая заходила), але хочу брати все разом насіння, та й ціна зараз трохи важлива...
А вибір - з кожної групи по одному (+-). З черіків також хочу визначитися, які кращі - з жовтих точно Золоті пальчики лишаються, а з червоних - Барбарис чи Колібрі... Які кращі на консервацію І поїсти?
З детами- індетами ще не визначилась... А в чому основна різниця (крім висоти - підвязування) - індети більш урожайні, виходить? Минулоріч у нас були низькорослі помідори (розсада з ринку ), так їх також підвязувала, а родили до заморозків.