Показать сообщение отдельно
Старый 04.02.2016, 18:55   #239
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,527 раз(а) в 3,057 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Шопомания по каталогам. Инструктаж.Советы бывалых.

Цитата:
Сообщение от Наливайко Посмотреть сообщение
Светуль! Если я заново оплачу за шорты из корзины, у меня опять снимутся деньги. Или я что -то не понимаю....Ведь оплата у меня за шорты уже одна прошла.
Ой, шото я нічого не зрозуміла...Якщо замовлення було відмінене (статус на це вказує), то гроші повинні були повернутись. Заблоковані кошти-це як? На якому етапі вони заблокувались? Заблокував банк? Заблокувала ти оплату? Продавець? Переглянь свої рахунки, можливо вони вже тобі повернуті. Якби не ця блокада, то продавець вже почав би виконувати замовлення і статус не змінився би на "Отменённый заказ". Шукай, де зависли гроші. Я поки що на такому етапі (після перерахунку коштів) не робила відміну, тому як правильно діяти не знаю. Можливо варто написати продавцю і спитати, чи буде виконане замовлення чи варто здійснити іще якісь дії (розблокувати якимось чином проплачені кошти при умові, що вони не були повернуті тобі на рахунок). Продавцеві можна писати, незалежно чи зробила ти замовлення чи ні...Там десь є іконка

Асортимент корзини хай тебе не лякає, я його десяток разів за тиждень змінюю, щось додаю, щось видаляю...Головне пропихнути товар із замовлення...

---------- Post added at 18:55 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

Цитата:
Сообщение от Renka Посмотреть сообщение

Я даже мебель заказываю в интернет-магазинах.
Із великих покупок в інтернет-магазині -швейна машинка, сушка, автоклав, манеж.

Последний раз редактировалось Sveta; 04.02.2016 в 18:53.
Sveta вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Renka (04.02.2016), Ветка (04.02.2016), Наливайко (04.02.2016)