Цитата:
Сообщение от Ветка
Вот я сделала заказ, просят заполнить данные, заполнять на английском, да? Адрес -это где я проживаю , если укрпочтой или где отделение привата, ну если посылки на приват приходят.телефон-код страны и т.д. это какой телефон там вписывать, мобильный? а ниже еще раз мобильный просит, тоже этот же писать или что? Как оплачивать, если нет допустим карты привата, ну или если она есть, но нет приват 24?
|
Да, заповнювати лише англійською мовою (я все через гугль-перекладач проганяла), адресу потрібно писати домашню (ПІБ, вулиця, будинок, квартира, місто, область, індекс, в такій черговості), телефон мобільний через 38....(без+ на початку). Адресу відділення Привату не давала (а ніхто і не питав

, вони якось самі вираховують найближче). Нічого страшного, якщо нема Приват24, смс із кодом підтвердження приходять із банку, а не з робочого кабінету, просто із нього легше прослідкувати рух коштів.
Пізно

..Вже замовила.
Годинник свій я так і не дочекалась (продовжує десь гуляти по місту), але прийшли інші 6 посилочок, трек код яких не відслідковувся. Наразі сфотографувати не можу-потухла батерея фотоапарата

.