Показать сообщение отдельно
Старый 03.02.2016, 02:22   #202
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Шопомания по каталогам. Инструктаж.Советы бывалых.

Цитата:
Сообщение от Инесса Посмотреть сообщение
Светочка!
Спасибо !По статусу нашла на сайте,что два заказа отправлены,хоть по второму товару на эл.почту ничего об оплате и отправке не приходило....А третий заказ( 11 у.е) стоит статус "ожидает оплаты". Это значит снимут позже или...? Просто боюсь оплатить второй раз одно и то же.... (Извините, я только осваиваюсь...)
Інночко, уточню статус "ожидается оплата" или "ожидается платёж"?
Якщо у замовленнях на сайті Алі висить таке
, то товар не оплачений. Я тільки що дійшла до останнього кроку, а потім відмінила платіж (вирішила оформити замовлення після новорічних канікул китайців), статус зразу ж змінився і товар із корзини перекочував в замовлення, хоч і не був оплачений. Скоріше за все, коли ти намагалась його оплатити або глюкнув інтернет, або приват затупив, або ненавмисно сама скасувала оплату. Нічого страшного, таке буває. Витягла свої товари із замовлених і очікуючих оплати і знову вклала в корзинку.
Коли гроші переказані, то деякий час висить "Платёж проверяется", потім "Ожидается отправка"...і ти.ди.

Іще один мій годинничок уже десь гуляє по Кам'янець-Подільському, мабудь завтра отримаю.

---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:10 ----------

Цитата:
Сообщение от Renka Посмотреть сообщение

И ещё вы его в корзину кидали?
Ірочко, так різні ж випадки бувають(особисто мені не можна все зразу ж купляти, бо вже завтра я передумала, мені потрібно переспати із думкою про цей товар)....Товар можу вибирати кілька тижнів і складати, складати, складати в корзинку. Через деякий час, зайшовши в корзину переконуюсь що мені треба, а без чого можу обійтися і роблю остаточний вибір. До того ж із корзини легше оплачувати-можна провести оплату всіх товарів одним платежем.

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Цитата:
Сообщение от Инесса Посмотреть сообщение
Да,из корзинЫ.... ТАК ЧТО РИСКНУТЬ ОПЛАТИТЬ ЕЩЕ РАЗ?
Якби оплата дійсно була здійснена, то при сумі в 11 доларів тобі і смс би надійшов, і в робочому кабінеті привата побачила б зняті кошти, і на ел.адресу прийшов би лист в якому повідомлялась зміна статусу на "платіж перевіряється". Скоріше за все (впевнена на 99%), що ти просто платиш зараз, а не оплачуєш ЕЩЕ РАЗ. А іще краще..дай нам скриншот того, що у тебе висить.