Показать сообщение отдельно
Старый 01.02.2016, 14:29   #413
Galina
Местный

Поблагодарили 4,821 раз(а) в 923 сообщениях
Galina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond reputeGalina has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Домашнее сыроделие. Кисломолочные продукты в домашних услових.

Я робила з йогуртом, виходить сир з ніжним, солодкуватим смаком, з нього смачні розсольні сири виходять, але його треба достатньо в теплі витримати, бо переважно в йогуртах тільки термофільні культури, тобто ті, що працюють в теплому середовищі. Можна спробувати по типу качоти сир зробити, в паровій камері, мені здається, має вийти дуже смачно.
За друшлячок: то ж, мабуть, заважає та ручка? Мені здається, я б обрізала, так вушко залишити для зручності …

---------- Post added at 13:29 ---------- Previous post was at 13:22 ----------

Вітусь, можна і без заквасок робити, це не критично. Роблячи за рецептом без закваски, ти все одно отримаєш результат близький до оригіналу, а може й кращий. Закваски дуже обов'язково класти тільки в разі пастеризації, а так молоко містить достатньо МКБ, щоб вийшов хороший сир. Жорж каже, що взагалі не використовував заквасок... Пробуй, сонце, ти така завзята, що скоро ми в тебе будемо вчитися!;)
Пользователь сказал cпасибо:
Ветка (01.02.2016)