Показать сообщение отдельно
Старый 14.01.2016, 01:40   #1585
Викса
Местный

Поблагодарили 37,072 раз(а) в 6,764 сообщениях
Викса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these partsВикса is infamous around these parts
По умолчанию Re: Розовые хотелки

Цитата:
Сообщение от Lionel Посмотреть сообщение

Щодо Аляски, то я не зовсім подіяю оптимізму, фото дорослих кущів, гнучкості пагонів і тд не існує, бо фізично ця інформація буде доступна поточного літа, а от на що люди вже жаліються - несприйнятність роси і дощу, всім відомі рожеві розводи і плями плюс фатум багатьох троянд Кордеса - засихання квітів на кущі, погане самоочищення. Серед подібних новинок я поставив на Vanilla (Ельфа я теж дуже поважаю при всіх недоліках), ну й Амнесті ще є... Час покаже хто з них хто.
Аляска - это новый сорт Кордеса, который испытывался оригинатором несколько лет в различных условиях. Каталожные размеры описаны и фото в полный рост также имеется. Более того, год назад он за бешеные деньги появился в соседней стране. И о нем уже есть позитивные отзывы. Вот, внизу странички по ссылке написано, что роза нарастает очень быстро, хорошо держит дождь, не болеет, цветы держатся долго даже в жару
http://www.rosebook.ru/roses/large-f...imber/alaska-/

И этот сорт - так... между прочим - был хотелкой-мечталкой Марины Парр
http://www.gardengallereya.ru/forum/2-460?s=Alaska

Если кто-то еще не знает кто такая Марина Парр, то прошу пройти по ссылке
http://s10.photobucket.com/user/Mari...?sort=3&page=1

А вот в этом списке тревожно и непонятно все .
Цитата:
В пошуках нових та цікавих сортів надибав на нового ірландського селекціонера Дейва Кенні. Чоловік займається ландшафтними сортами, які гарно виглядають в масиві і через грунтопокривну природу не потребують особливого укриття.
'Apple Jack'
'Kentrooper'
Щось подібне до стартлетів Тантау але значно більше квітів обіцяє автор для 'Newsflash'
Автор називає її виткою флорібундою з солодкуватим запахом.
Наступний гість у нас з Бельгії 'Björn Boy' - сильний шраб з ніжними запашними квітами.
Раніше я вже згадував про молодого італійського автора Davide Dalla Libera, один з його сортів - ніжна 'Miss Angela'
Сорти для нас нові, побачимо як вони себе покажуть в наших умовах.
Где четкие размеры роз? Кто эти оригинаторы? Это любители, которые в качестве хобби скрещивают сорта?
Если там есть хоть что-то достойное, его бы уже давно купили и взяли в разработку (серьезные проверки перед выводом на рынок) Тантау, Кордес или Мейян.
Но нет... действительно, уж "надыбано" так "надыбано".

---------- Post added at 01:40 ---------- Previous post was at 01:39 ----------

Цитата:
Сообщение от Lionel Посмотреть сообщение
З Петровичем ж того року вийшла засада - він передав мені масадки в такій якості що мені було стидно показувати їх людям, я то розумію, що вони скоріш за все ростимуть в хороших руках, проте мені було дійсно соромно передавати такі рослини людям.
А что, Петрович уже поборол на своей розовой плантации корневой рак?