Тема: Лианы
Показать сообщение отдельно
Старый 11.01.2016, 12:43   #4
Marta
Местный

Поблагодарили 4,617 раз(а) в 1,049 сообщениях
Marta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond reputeMarta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Лианы

Якщо Ви будете їх щороку віддирати, вони як раз сенс життя і втратять.
Якщо мої вирішують раптом вилізти на дерево, я не заперечую, хай роблять, що хочуть, все одно взимку все зайве повідмерзає.

Подивилась Новий сад, згадала. Я восени там замовляла плющі. Не те, щоб розчарована, але не в захваті зовсім.
"Професор Сенета" прийшов зелений, без натяку на пістрявість. На скаргу відповіли ввічливо, пообіцяли замінити, якщо весною пістролистність не проявиться.
"Еректа" мені сподобався. Але, як на мене, щоб зайняти ним якусь площину, його треба черенкувати й розсаджувати, сам не розлізеться, все-таки це кущик, а не ліана. Але масивами він виглядає просто приголомшливо, бачила на фотографіях. Прийшов маленький, але гарненький.
І замовляла "Боскоп", але, судячи з фото на сайті, прислали "Брігіту" (коли замовляла, такої назви не було). Але я можу помилятися.

Пробачте за китайську мову, пишу швидко з чужого компа.
flowerss (11.01.2016), Galina (13.01.2016), natabu (21.03.2016), Proleska (08.02.2016), Елка (11.01.2016), Нина (13.01.2016)