Показать сообщение отдельно
Старый 05.01.2016, 20:47   #101
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Різдвяні страви

Цитата:
Сообщение от Лида60 Посмотреть сообщение
Ви маринуєте звичайний солоний оселедець? Правильно зрозуміла?
Тільки до мене на ти... Так, правильно, купую або цілий посолений оселедець і чищу його від шкірки-костей, або філе окремо продається... Таку цибулю чоловік більше ніж сам оселедець любить.

---------- Post added at 19:47 ---------- Previous post was at 19:39 ----------

Цитата:
Сообщение от Kristin Посмотреть сообщение
Ура я кишку закінчила, капусту відварила, овочі на салати також варені, сіла чайку хлепнути бо щось втомилась, далі на черзі холодець, а вже як мужики підуть спати і не будуть під ногами шморгатись то почну пекти.
Люба а ти он яка моторна а спартаком рецептиком поділись бо не поділишся то я можу і приїхати та куштувати твого.
Не поділюсь, чекаю в гості! :
Та ти ще моторніша за мене, бо для мене кишка - то вищий пілотаж...
Спартак: 10 ст.л. молока, 1-2 ст. л. меду (можна і без нього), 50 г маргарини, 200 г цукру, 1 яйце - все це розтопити на вогні до однорідної маси (не кип'ятити). У тепле додати 1 ч.л. соди, 2-3 ст.л. какао (темного), бл. 400 г муки. Спекти тоненькі коржі, у мене вийшло 10.
Маса: 0,5 л молока довести до кипіння, додати 1 шкл. цукру + 1 п. ван. цукру, потім помаленько влити 2 ст. л. муки + 2 ст. л. крохмалю, розведені у половині шклянки молока або води. Помішуючи, проварити до загустіння. 200 г масла розтерти міксером, додати потрошки охолоджений заварний крем. Перемастити коржі, зверху можна або кокосами посипати, або шоколад натерти, або один корж розкришити і посипати, або шоколадною помадкою залити - то вже як кому подобається.
4 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Kristin (05.01.2016), MILA (07.01.2016), Ветка (05.01.2016), Деметра (05.01.2016)