Цитата:
Сообщение от Kristin
зла на ціни як собака, берусь робити кишку та варю все на салати, понамочувала квасолю, одним словом починаю роботу, а ще холодець не поставила варити.
|
Так, роботи багато... Я вже капусту з горохом зварила, коржі на спартак спекла, на снікерс якраз печу, ще тісто на тістечка замісила, оселедець замаринувала... А роботи ще ціла купа...

Між іншим, як хто ще оселедець не зробив, можу дати дуже добрий рецепт - так бабця робила: на 1 оселедець - 1 велика цибулина, півморквини. Цибулю нарізати півкільцями, залити водою, щоб тільки накрила цибулю, додати 1-2 лавр. листка, перець мелений, трошки солі і оцту (1 ст. л. на кожну цибулину, якщо любите гостріше, можна більше). Варити хвилин 10-15. Окремо моркву натерти на грубому терку, посмажити на олії 5 хв з приправою (я даю 10 овочів). З'єднати з цибулькою. Остудити, в холодний маринад дати почищений порізаний оселедець, залишити на ніч, щоб настоявся. До моркви можна дати також паприки солодкої, тоді колір буде ще гарнішим.