Показать сообщение отдельно
Старый 04.01.2016, 21:40   #81
Moonvalley
Местный

Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Різдвяні страви

Цитата:
Сообщение от Kristin Посмотреть сообщение
Дівчата порадьте що можна на різдво подати до грибної юшки? от думаю може налисники з грибами? чи слойку ? а може ще щось незвичне ? а то мозг закіпає, меню складаю бо збираюсь на закупи.
А обов'язково щось з начинкою? (роботи і так багато...) Я до такого переважно палички дріжджові з кмином готую... Просте дріжджове тісто, розкачати тоненько, порізати на палички, змастити яйцем і посипати кмином і грубою сіллю. Можуть пару днів постояти - скрушіють.

---------- Post added at 20:33 ---------- Previous post was at 20:32 ----------

Цитата:
Сообщение от Света Ш Посмотреть сообщение
Ну що я Вам скажу. Приготовила я ту капусту з горохом, разом з морквою і цибулею ще й серце обжарила, правда за картоплю забула ., капусту можна було менше промивати, хоч і дуже вона перекисша в мене. Чоловік оцінив , це його їда. Думаю приживеться блюдо. Дякую Люба
Наступна страва на пробу буде капуста припорошена.
Рада, що сподобалось!

---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:33 ----------

Цитата:
Сообщение от Kristin Посмотреть сообщение
Ну з Св. вечерею більш меньш розібрались, пару ногово є, а от що на саме різдво?
На Різдво, крім того всього, що лишилось з вечері, ще м'ясне: шинка, бочок, ковбаса, холодець, паштет (домашній), кишка або якісь котлетки-відбивні до картоплі та капусти. Ну і звичайно пару пляцків - напевно цьогоріч спечу Спартак, Снікерс, тістечка з м'ясорубки і равлики.
7 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (04.01.2016), irina s (04.01.2016), Kristin (04.01.2016), Maryana (05.01.2016), natabu (04.01.2016), Ветка (04.01.2016), Света Ш (04.01.2016)