Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2016, 22:35   #20
Vera Shelest
Увлеченный

Поблагодарили 1,379 раз(а) в 146 сообщениях
Vera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond reputeVera Shelest has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Міський сад-колекція у Краматорську

Maryana, irina s, дякую вам за пропозицію допомоги і підтримку. Зараз, правда, чесно-чесно, мова не йде про те, щоб "колядувати" рослини, тим більше, що мені вже поставили діагноз і я не хочу наражатися на додаткові "компліменти", а от ссилочки на колекції чи магазини, де можна щось придбати тематичне по гарній ціні, то дуже знадобиться.
За умовами гранту, як зазвичай це і є, звітність прозора, і фінансова участь організатора - обовязкова. Так що я вже відібрала серед своїх рослинок карликові іриси, котрі до війни придбала у Яковчуків, природники дрібноцибулькові, видові лілії, видові очитки - це все піде моїм власним внеском у проект.

---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

Цитата:
Сообщение от Marik Посмотреть сообщение
Вас никто не осуждает, но ваши слова вызывают недоверие. Лично мне непонятно, зачем нужны именно сортовые, растения из частных коллекций. Чтобы посадить их на улице?? или пополнить чью-то (думаю, и так не бедную) коллекцию?
Марія, я не маю приватного інтересу тут. Переконувати вас чи когось у цьому - сенс?
Я живу у цьому місті, тут виховую своїх дітей, я ризикувала і досі ризикую за нього своїм життям.
Я не прошу щось подарувати НІКОГО. Все про що прошу - допомога з пошуком гарного посадкового матеріалу за прийнятною ціною. Бо сума гранта невелика, і ще не факт, що його дадуть, оскільки тема така не піариста як на смак грантодавців. Може, будемо суто своїми силами все робити. Тому не хочеться пересорту чи ризикованих ненадійних продавців.
Це ваше право - проігнорувати моє прохання. І все по тому
Vera Shelest вне форума  
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Angelique (11.01.2016), Anneko (11.01.2016), irina s (03.01.2016), Marta (04.01.2016), VARIKA (03.01.2016), Марина7 (04.01.2016)