Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2016, 17:33   #24
Moonvalley
Местный
 
Аватар для Moonvalley
 
Регистрация: 10.03.2015
Адрес: Дрогобич, Львівщина
Сообщений: 887
Сказал(а) спасибо: 10,880
Поблагодарили 6,142 раз(а) в 825 сообщениях
Moonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond reputeMoonvalley has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Різдвяні страви

Цитата:
Сообщение от Ветка Посмотреть сообщение
а пампушки які гарненькі,напишіть рецепт будь ласка.
Пампушки: 300 мл молока (можна молока з водою), 50 гр дріжджів, 2-3 ст. л. цукру і трохи муки - зробити розчину (густиною як сметана). Коли підросте, додати 3-4 яйця, збиті з 3/4 - 1 шкл цукру, 2-3 ст. л. спирту (щоб не вбирали олії) і замісити тісто, вкінці додати 100 г розтопленої ( не гарячої) маргарини і добре вимісити. Накрити рушником і залишити в теплі, щоб підросло. Потім сформувати папмушки (можна з перетертим запареним маком з цукром, з густим повидлом, а можна і без нічого), викласти на дошку, посипану мукою, і залишити і теплі, щоб підросли. Потім смажити в великій кількості олії з обох боків до рум'яності, викласти на папір, щоб стік зайвий жир. Як охолонуть - посипати цукром-пудрою. Важливо тримати тісто в теплі, щоб пампухи не потріскали в олії.
__________________
Я Люба, на "ти"
Моя Місячна долина
Moonvalley вне форума  
10 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gusenitsa (03.01.2016), Kristin (03.01.2016), Maryana (03.01.2016), MILA (03.01.2016), natabu (03.01.2016), Olga2 (04.01.2016), Ветка (06.01.2016), Ирина X (03.01.2016), Лида60 (05.01.2016), Света Ш (03.01.2016)