Показать сообщение отдельно
Старый 03.01.2016, 12:49   #9
zoya2
Местный

Поблагодарили 2,044 раз(а) в 565 сообщениях
zoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond reputezoya2 has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Різдвяні страви

Цитата:
Сообщение от Kristin Посмотреть сообщение
А з другого боку знаючи наш народ то буде як і з Старим новим роком, додасться у нас ще й старе різдво.
Майже слово в слово сказав мій чоловік,коли ми з ним обговорювали цю тему.
У нас на Свят вечір страви не пісні, бо ніхто не поститься.Але обов"язково збирається вся родина.На Новий рік по різному,хто де святкує.А от на Свят вечір-це закон ,з родиною.
Крістіна,я уважно слідкую за вашими постами на кулінарні теми. Дещо готую,те що для мене нове.Є до вас питання.
По-перше-що таке капуста засипана?А потім ще по чанахі...Я готувала цю страву вперше.І здалося мені,що на смак у мене вийшло щось не те.Тому й хотіла спитати про гриби.Обов"язково треба білі?Може мені печериці зіпсували весь смак,який я чекала?
Kristin (03.01.2016), Елка (03.01.2016)