Показать сообщение отдельно
Старый 12.12.2015, 19:51   #167
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Водоснабжение вашего дома/участка...

Ну, то я вже так, з п'яна)) пластикові труби в нас, звичайно. і насос наш підходить, залишилося трубку до нього потрібної довжини добрати.
Води в нас 3,0-3,5 куба за год. На вигляд\смак\запах хороша, на експертизу здасть сантехнік, що буде ставити насос.
Правда, от ніяк розказати не можу толком, що в нас там і як - банально не було часу і можливості стояти над бурильниками і ставити питання). Але якось вони так робили, що обсадної труби самої тільки 12м, при тому, що кам'яна плита з 8 м і нижче. Тобто з 12 по 36 - дірка в камені і все. Не знаю, чи то нас обдурили чи як, але в разі чого - перебурювати будуть за свої кошти.