Показать сообщение отдельно
Старый 03.12.2015, 11:53   #858
viskosa
Местный

Поблагодарили 1,397 раз(а) в 375 сообщениях
viskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud ofviskosa has much to be proud of
По умолчанию Re: Груша

Цитата:
Сообщение от did_Panas Посмотреть сообщение
А яка вона солодка, чи з кислинкою? Яка середня вага плодів? І що можете сказати на рахунок стійкості до хвороб та про її зимостійкість?
Солодка з ледь помітною приємною кислинкою. М'якуш маслянистий, в тій груші, що я їла, твердих крупинок та затвердінь, які бувають у груш, не помітила. Плід не зважувала, на око грам 250. Про хвороби і зимостійкість толком нічого не скажу - в мене її 2 чи 3 гілочки, прищеплені в крону іншої груші. Прищепам роки три, мабуть. Це перші плоди на них. За три роки поки не вимерзли Обробок вона толком не бачила - цього року обробляла 1 раз по зеленому конусу хорусом. До осені була з листям Я нею задоволена. Про мене - мабуть, смачніша за Ніколай Крюгер.
Creativniy (03.12.2015), did_Panas (03.12.2015), Индеец (04.12.2015), надежда м (11.01.2016), Нина (03.12.2015), Света Ш (03.12.2015)