Показать сообщение отдельно
Старый 20.11.2015, 19:36   #76
Kristin
Местный
 
Аватар для Kristin
 
Регистрация: 14.03.2014
Адрес: Львів
Сообщений: 1,475
Сказал(а) спасибо: 3,619
Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Национальная кухня - борщ и все к нему

Борщ польський питний
Вам знадобиться:
ребра м′ясні 500 г
буряк 1 шт.
сметана 4 ст. л.
борошно 1 ст. л.
оцет 1 ст. л.
лист лавровий 2-3 шт.
перець духмяний 2-3 шт.
цукор 1 ч. л.
сіль
перець чорний мелений
Приготування:
1. Налити в каструлю 3 л холодної води, викласти підготовлені м′ясні ребра, варити бульйон близько 1 години.
2. Буряк (середнього розміру) натерти на крупній тертці або нарізати тонкою соломкою.
3. В каструлю з бульйоном додати буряк, лавровий лист та духмяний перець, варити до готовності буряка.

4. Приготувати заправку: в окремій посудині змішати борошно, кілька столових ложок холодної води (або молока) та сметану. Ретельно перемішати виделкою або вінчиком до однорідності та повільно вливати в каструлю, постійно помішуючи борщ. Для тих, хто любить більш вершковий смак, можна додати трохи більше сметани.
5. В кінці приготування додати сіль та перець за смаком, цукор та оцет (звичайний або яблучний, можна замінити соком лимона). Борщ повинен бути злегка кислим і трохи солодкий.
6. Довести борщ до кипіння та вимкнути через 1 хв.

Виглядає красиво, якщо в глибоку тарілку налити гарячий борщ, викласти порцію відвареної картоплі (пюре або шматочками) з смаженою до золотистого кольору цибулею (можна з шкварками або беконом) та посипати зеленню. Часто польський борщ подають в горнятках, як питний, з половинкою вареного яйця.
Смачного!
__________________
Грехи других судить Вы так усердно рвётесь, начните со своих и до чужих не доберётесь
Kristin вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
irina s (28.11.2015), Julia81 (24.11.2015), Oksy25 (21.11.2015)