Показать сообщение отдельно
Старый 18.11.2015, 20:24   #549
Roman Poltava
Увлеченный

Поблагодарили 843 раз(а) в 235 сообщениях
Roman Poltava is a splendid one to beholdRoman Poltava is a splendid one to beholdRoman Poltava is a splendid one to beholdRoman Poltava is a splendid one to beholdRoman Poltava is a splendid one to beholdRoman Poltava is a splendid one to beholdRoman Poltava is a splendid one to behold
По умолчанию Re: Прививка и окулировка плодовых

Я з Вами повністю згоден.
будучи ще учнем старших класів я починав з покращеної копуліровки , однак інколи перепадало пальцям. Також використовував метод врозщеп.Потім вичитав в журналі що це варварський метод (зі слів автора) і рана довго зажива.Зараз використовую метод за кору, він мені дуже подобається. хоч і більше мороки ніж із окуліровкою. Великий плюс даного методу що незадумуюсь про камбійні слої. Вставив черенок за кору ,сильно стянув ізолентою і замазав торці варом.Як по мені найкращий метод для початківців. Не потрібно бідбирати черенок по товщині. Але потрібно виконувати коли гарно відділяється кора.
На черенки персиковидноі сливи обовязково одягаю пакети бо інакше мурахи виїдають почки.
Кожен обирає той спосіб який йому подобається і який забезпечує гарні результати.Якщо прививати десятками обо тисячами то звісно окуліровка.
Roman Poltava вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
did_Panas (18.11.2015)