Re: Супы-пюре. Супы национальной кухни. И по "мотивам"(отсебятина)
Борщ
Усі ми готуємо борщ, але знаю точно що у кожного він не повторний на смак, усі мають свої секрети. Ось мій рецепт борщу чи скоріше деякі інгредієнти які я додаю до борщу. Для початку звичайний борщ а потім кому цікаво дам ще борщ Польський питний.
Як і усі варимо бульйон ну тут хто на чому чи на курочці чи на свинині чи на копчені (що коли маю) зразу в бульйон додаю буряк червоний(очищеній але не різаний), коли буряк на половину готовий додаю : моркву, картоплю, капусту (інколи і з буряком кидаю капусту в осени) цибуля, рис (1-2 жменьки), спеції до смаку хто які любить(у мене класика сіль, перець, лавр, інколи додаю приправу 10 овочів).
А далі коли буряк готовий витягаю його тру на терку грубу на сковороді розігріваю трохи олії, додаю ложку пасти томатної туда додаю буряк тушкую ще 5-10хв, і додаю в буряк 0,5-1ст.л оцту (залежить від розміру баняка в якому готую борщ, щоб не був за кислий) тоді всю ту зажарку в баняк з бульйоном ще варимо 5-10хв + до смаку часник.
І вуаля у вас незвичайній смачний борщ (рецепт мого батька так готувала його баба і тепер наша родина)
Последний раз редактировалось Kristin; 17.11.2015 в 07:50.
|