Цитата:
Сообщение от Moroz
Добрый день ! Лика , а можно и мне барвинка - агрессора ? При этой жаре приходится искать растюхи которые не боятся солнца. А то кроме ирисов , живучек и вербейника ничего не выживает. Если у Вас еще что то есть жаростойкое, не откажусь.Заранее спасибо. 
|
можно )) данные в личку , plz
---------- Post added at 15:19 ---------- Previous post was at 15:16 ----------
Цитата:
Сообщение от ЛуЛена
Лика, а можно попросить барвинок-агрессор? Мне такой и нужен.
|
в личку проходите :-)
---------- Post added at 16:06 ---------- Previous post was at 15:19 ----------
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
Віддаєте тільки дівчатам? А сорти відомі? Мене цікавлять великоквіткові.
|
ні, про сортність тут не можна нічого казати)) Бо це є колекція,що була збирана у судомах шопоголізму у різних магазинах, на ринку, по знайомих та начеренкована з тих квітів,що просто сподобалися. Квітів з цих рослин я не бачу четвертий рік через погане місце розташування моєї ділянки.. до того ж я намагалася поліпшити їх життя, та кожного року пересаджувала у пошуках кращого місця. Власно, через це я віддаю.[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 16:14 ---------- Previous post was at 16:08 ----------
Цитата:
Сообщение от Бойківчанин
Віддаєте тільки дівчатам? А сорти відомі? Мене цікавлять великоквіткові.
|
ні, про сортність тут не можна нічого казати)) Бо це є колекція,що була збирана у судомах шопоголізму у різних магазинах, на ринку, по знайомих та начеренкована з тих квітів,що просто сподобалися. Квітів з цих рослин я не бачу четвертий рік через погане місце розташування моєї ділянки.. до того ж я намагалася поліпшити їх життя, та кожного року пересаджувала у пошуках кращого місця. Власно, через це я віддаю.