Показать сообщение отдельно
Старый 03.11.2015, 22:50   #30
Sveta
Яблоневый гуру
 
Аватар для Sveta
 
Регистрация: 01.07.2010
Адрес: Хмельницька обл.
Сообщений: 3,158
Сказал(а) спасибо: 23,357
Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Тесто на пельмени/вареники

Скільки себе пам'ятаю, готовлю вареники на пару (кефір, борошно, сіль, сода -все "на глазок"). На виході отримуємо шикарні пухкі лапті (одним-двома можу наїстися)+зажарочка на салі, цибульці. Плюс сметанка. Смакота! Вареників завжди роблю багато-частину залишаю на варку, частину-на жарку, частину-в морозильник.
Останнім чоловік крутить носом, не хоче домашніх великих, вимагає прозорих тонких-" по типу магазинних", напевне варто спробувати заварне тісто. Соромно зізнаватись, але такі іще ні разу не пробувала робити.
__________________
Sveta вне форума  
5 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Moroz (04.11.2015), Zaja (08.11.2017), Елка (04.11.2015), пятница (04.11.2015), Света Ш (04.11.2015)