Показать сообщение отдельно
Старый 01.11.2015, 23:14   #3
MixaP
Местный

Поблагодарили 6,966 раз(а) в 915 сообщениях
MixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond reputeMixaP has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Зубы. Проблемы, советы бывалых, профилактика.

Цитата:
Сообщение от Нина_И Посмотреть сообщение
Цікавлюсь протезуванням зубів у Києві. Приспічило. Порадьте гарного лікаря.
Протезування - одна з завершальних стадій. Потрібно підготуватися до протезування (видалення коренів, лікування-пломбування-бетонування нервових каналів вцілілих, тих, що будуть накриті протезами, очистка, відбілювання). Там больше десятка рентгензнімків кожного зуба, бо канали повинні бути надійно запломбовані. Потім протезист скаже куди і до чого чіпляти зуби, скільки буде металевих штіфтів, мостиків, який матеріал (я вибрав кераміку, порцеляну) і т.д. Кілька годин реально з рота буде іти дим від обпилювання, то жах. У мене серце поколює, як згадаю... У райцентрі років вісім тому все разом з 10-ма металокерамічними зубами обійшлося приблизно у 1000+100 доларів (тоді понад 6 тис. грн.). У столиці послуги в кілька разів дорожчі (я так думаю), бо аренда дорожча, а матеріали і технології фактично однакові. Закупляють у Києві усе передове з Європи. У червні пломбував у райполіклініці різці (передні зуби), дорого, 600 грн., але дружина не відрізнила пломб. Там пломбу гріють лазером, вона твердіє і світліє та доводиться до кольору зуба, можуть зробити білосніжними (за гроші). Київ - дорого, скрізь. Зайдіть у будь-яку, там є прейскуранти, найдешевше - огляд і профілактична очистка, сервіс європейський...разом з цінами. А після цього попитайте ціни у районі. Погані стоматологи-протезисти-дантисти - мабуть у минулому, бо конкуренція, важко вижити халтурщикам, не можливо! Може мені повезло, бо готувала зуби стоматолог - дружина протезиста, передала своєму чоловікові з рук в руки якісно підготовлені, за що їм дуже вдячний. До справді хороших лікарів (толкових) існують черги, від місяця і більше... Удачі!
MixaP вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Sveta (28.02.2016), Ветка (09.02.2016), Нина_И (01.11.2015)