Тема: Хойхера
Показать сообщение отдельно
Старый 13.10.2015, 23:23   #1996
natabu
Местный

Поблагодарили 24,270 раз(а) в 3,525 сообщениях
natabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Гейхера

Таня, а що означає "під мульчею"? Ти їх хочеш засипати з головою? Чи замульчуєш землю навколо розетки?
Вважаю, що накривати повністю не можна, випріють.
Я свої висадила, перезимують, нікуди не дінуться. В мене 10 см в діаметрі "Мелтінг файєр", а "Марвелоу Марбле" ще більша.
Маю досвід минулого року. Деяким гейхерам не вистачало місця (мармелад і одна лайм ріккі). Я їх висадила, де знайшлося, і мало не загубила. Всю зиму було все в порядку, а лютий-березень... яскраве сонце їх мало не прикінчило. Потім пересадила в тінь, оклигали. Наступної весни буду пильнувати, притіняти тих, на кого попадатиме сонце. Хоча, Пурпурний замок сонце витримує, варто бути обережними з делакатними світлолистними сортами.
maxbor_mar (05.10.2017), Я Вика (13.10.2015)