Тема: Анекдоты
Показать сообщение отдельно
Старый 09.10.2015, 19:44   #3619
natabu
Местный

Поблагодарили 16,824 раз(а) в 2,772 сообщениях
natabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond reputenatabu has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Анекдоты

Цитата:
Сообщение от Татьяна Тройни Посмотреть сообщение
Перед началом рабочей недели настоятельно рекомендую вспомнить, что лучше всех в колхозе работала лошадь. Но, тем не менее, председателем колхоза она так и не стала
У мене був подібний випадок:

на роботі присіла на 5 хвилин випити кави, зайшов шеф і відразу - сидиш, каву пє'єш? Іди віднеси документи в 2-й корпус. А я кажу: "Я так пахала..." А він:"Сказала муха, сидячи на тракторі".

А тепер анекдот , чула по радіо, ситуація дуже характерна для наших країв:

- Пані Стасю, а чи правда, що Ви і далі працюєте вчителькою в ліцеї і викладаєте етику?
- Та так, і далі працюю.
- А чи Ваш пан Дзюньо і далі працює на хутряній фабриці і шие надзвичайно дорогі шуби?
- Так, і далі шие.

- То нехай зашиє Вашому котові ср .. у, щоб не гадив на коврик під моїми дверима
аксенья (01.11.2015), Ветка (11.10.2015), Гала (10.10.2015), Деметра (09.10.2015), Мама Вани (10.10.2015)