Цитата:
Сообщение от Kristin
Хто має рецепт смачного спартака? поділіться!!! а то рецептів в неті купа а от чи смачні, хотілось би провіреного.
|
У мене є добрий бабцин рецепт - мені дуже подобається... 6-7 ст.л.молока, 2 ст.л.меду, 50 г маргарину, 200 г цукру, 1 яйце - все розтопити в мисці на легкому вогні до однорідної маси, помішуючи. У тепле додати 1 ч.л. соди, 2-4 ч.л. какао, 400 г муки. Спекти 6-7 коржів (тоненьких). Крем: 0,5 л молока закипятити, всипати 1 шкл цукру, влити 100 г молока + 2 ст.л. муки + 2 ст. л. крохмалю. Остудити. 250-300 г масла розтерти міксером, додавати по ложці заварений крем. Перемастити коржі кремом, зверху один розкришений корж (можна потерти шоколад, або кокоси - кому подобається).
А я тепер в сезон гарбуза печу гарбузовий пиріг - дуже смачний і легко робити... Рецепт: 100 г маргарину, 100 г цукру, 3 жовтки, 200-300 г муки - замісити тісто, поставити в холодильник. 500 г гарбуза почистити, порізати на кусочки, зварити. Воду злити, збити гарбуз в пюре. Додати 4-5 ст.л. сметани, корицю, 2-3 ст. л крохмалю. 3 білки збити з 150-200 г цукру, додати в білки гарбузову масу і легко вимішати лопаткою. Круглу форму змастити олією, викласти тісто, сформувати бортики. Вилити гарбузову начинку. Пекти 50-60 хв. при 170-180 гр.