Цитата:
Сообщение от Ветка
А скільки приблизно важить одна сливка? Хочу черенків з вашої сливи.
|
Зробив фотку, вага правда не електронна(у точності я теж не впевнений), в корзинці 14 слив, загальна вага трішки менше 500 г, виходить що одна сливка важить в середньому 35 г. Але тут зважені залишки слив, тобто які були в наявності, більші розміром вже з’їли.

Більші були на фото(пост 732), там для порівняння лежить кришка для закруток.
На рахунок черенків, з радістю поділюся, а якщо в обмін запропонуєте черенки хороших сортів абрикосів, то взагалі буде чудово. Я, правда, людина трохи зайнята, тому не гарантую що відправлю Вам черенки, по причині зайнятості. Але Ви мені завчасно нагадайте, коли вони Вам будуть потрібні, щось придумаємо.
Цитата:
Сообщение от Gusenitsa
М-да.... я озадачена....[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KUSHNE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]
Вот описание сорта с сайта Александра Шони:
Похоже, шо у Султана был о-оочень большой гарем! [IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/KUSHNE%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image002.gif[/IMG]
|
Якийсь суперечливий сорт сливи, бо навіть Shoni, виходить сам собі суперечить, на сайті пише «отличного кисло-сладкого вкуса», а у пості 409 цієї теми пише «В цілому хороші сорти, проте без якогось надзвичайного смаку.»
До речі Shoni вважає одним з найкращих сортів сливу Венгерку Донецкую Ранюю. Хтось із форумчан може це підтвердити?