Показать сообщение отдельно
Старый 25.09.2015, 01:39   #191
Sveta
Яблоневый гуру

Поблагодарили 29,615 раз(а) в 3,061 сообщениях
Sveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond reputeSveta has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Декоративные яблони

Цитата:
Сообщение от Iriss Посмотреть сообщение
Еще хотелось бы уточнить вопрос у владельцев таких яблонь, можно ли плоды не срывать с дерева, а оставлять на зиму птичкам, не будут ли осыпаться?
Деякі плоди осипаються, деякі так і залишаються висіти на дереві, все залежить віж сортозразку.
Непогані на смак плоди Вергініани, правда вони не зовсім дрібні, грам по 25-30.
Цитата:
Сообщение от язичник Посмотреть сообщение
Шось я не того- а літнім вічкуванням з надісланого живця нє?
Так уже всі строки для літньої окуліровки пройшли. Маю негативний досвід пізнього вічкування (5 вересня), більше не хочу повторювати своїх помилок. Та і в цьому році з її аномальною жарою та засухою нема гарантії, що вся моя літня окуліровка приживеться, хоча і робила її в оптимальні терміни. Сокоруху не було взагалі
.

Цитата:
Дякую за приємність від білоруської мови хоч на українському форумі, бо на білоруських форумах тільки російська
Я також вчора на це звернула увагу...Така мова гарна. Як пісня звучить. Дякую, Дімо.
Цитата:
Сообщение от ОлегБаер Посмотреть сообщение
может видовая M. baccata
Це точно не Бакатта, для цього виду та його похідних характерна чешечка, на якій зовсім відсутні чашолистики. Вірніше, спочатку вони є, але з часом відпадають.
http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...&postcount=161
Цитата:
Сообщение от Iriss Посмотреть сообщение
А что вот это за сорт яблоньки?
У мене на зиму плоди залишив Професор Шпрингер, правда він також без чашолистиків, не воно...
http://www.sadiba.com.ua/forum/showp...&postcount=157

Последний раз редактировалось Sveta; 25.09.2015 в 01:50.
Sveta вне форума  
10 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Dim (25.09.2015), Gusenitsa (25.09.2015), ibilous (25.09.2015), Iriss (25.09.2015), Kalina (25.09.2015), Olga2 (25.09.2015), Tasedu (25.09.2015), Анна(киев) (05.10.2015), Біолог (08.11.2015), язичник (25.09.2015)