Показать сообщение отдельно
Старый 24.09.2015, 09:02   #756
Kristin
Местный

Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: А что у вас сегодня на обед?

Цитата:
Сообщение от Angelique Посмотреть сообщение
Христинко, доберуся до рецепту, спечу-скуштую медівник, тоді і викладу, добре? Бо то бабусині записи, там багато рецептів усього і ще більше плутанини)))
ок. о якщо то бабусі записі, то може ти там знайдеш рецепт такий старий, моя бабця колись пекла, але вона померла а я була зелена і рецепт не зберігся, скільки не шукаю не можу знайти сухарі як їх називали з машинки. Колись тісто пропускали через стару мясорубку, а в мясорубці стояла така пластина з формочкою, вонитакі довгі получались і страшено смочнючі. Та і якщо у тебе там є ще якісь печеньки то була би вдячна за рецепт.
Angelique (24.09.2015)