Показать сообщение отдельно
Старый 20.09.2015, 18:15   #780
Angelique
Местный

Поблагодарили 12,661 раз(а) в 2,663 сообщениях
Angelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond reputeAngelique has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Можжевельник

О, раз тут про Блю Ерроу зайшла мова...
Отримала я з різних місць ялівці Блю Ерроу і Скайрокет. І не можу зрозуміти, як їх розрізнити. Бо з бирками Блю Ерроу є і з лускатою хвоєю (як у Скайрокета), і з голчастою. Розташування гілок ніби у всіх однакове, картинки в інеті теж ясності не вносять... Чим же різняться ці сорти?
---
І ще. Ось такі ялівці ростуть у сусідки. Перепрошую за якість, але фото телефоном і крадькома)) Правому обрізали верхівку, тому він ще більше вшир пішов. Але і без того ці ялівці не такі стрункі, як мали би бути Скайрокети чи Блю Ероу. Чи то та розлога, широка форма? Бо сортів таких не знайшла.