Показать сообщение отдельно
Старый 17.09.2015, 11:20   #527
язичник
Местный
 
Регистрация: 11.09.2011
Адрес: Буча Київська обл.
Сообщений: 3,167
Сказал(а) спасибо: 2,193
Поблагодарили 6,257 раз(а) в 2,417 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Кума Тыквочка

Цитата:
Сообщение от me4ta Посмотреть сообщение
если их сорвать они дозреют? А недозревшие можно кушать?
Недозрілі гарбузи гірше зберігаються, але при потребі їх можна зараз їсти- смак і приготування як кабачка середньої стиглості.
Наразі бажано обірвати зайве притінююче листя і під кожного габуза обережно підкласти трохи соломи- швидше дозріють і краще зберігатимуться
язичник вне форума  
3 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Demiga (17.09.2015), me4ta (11.10.2015), Olga2 (17.09.2015)