Показать сообщение отдельно
Старый 28.08.2015, 07:52   #17
Kristin
Местный

Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: А что у вас сегодня на обед?

Цитата:
Сообщение от zoya2 Посмотреть сообщение
Дякую за рецепт.Обов"язково приготую.Думаю домашнім сподобається,бо полюбляють вареники з картоплею,а мені простіше буде приготувати.
Ой не знаю чи простіше готувати мої також полюбляють вареники та палюшки, правда я їх не часто балую бо страшно не любою місити тісто, я краще голубців накручу виварку чим буду місити тісто, умудрилась на булочки місити в хлібопічці, а на тістечка доньку добровільно примусово прошу, а так стараюсь щоб на різні тортики та все таке різне тісто було рідка залила у форму і вуаля.

---------- Post added at 07:52 ---------- Previous post was at 07:48 ----------

на сьогодні в планах дируни з мясом, та польский суп.
Angelique (28.08.2015), zoya2 (28.08.2015), Мама Вани (28.08.2015)