Показать сообщение отдельно
Старый 07.08.2015, 13:51   #249
язичник
Местный

Поблагодарили 5,748 раз(а) в 2,256 сообщениях
язичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond reputeязичник has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Консервация (то, что не попало в другие темы)

Цитата:
Сообщение от Нина Посмотреть сообщение
Я нашла рецепт этой " Фанты
Когда то тоже услышала похожий рецепт оч. вкусного и полезного компота.:
Фанту і схожі напої роблять, щоб заробити гроші, а не втамувати спрагу, а тим паче додати здоров'я, бо туди додають багато цукру або підсолоджувачів- чим більше п'єш, тим більше хочеться.
Я вже й забув, коли щось пив з цукром. А це допомогав куму і він запропонував втамувати спрагу звареним компотом. Питаю чи цукор додавав- ні-ні, жодного грама. Добряче попив того компоту, а пити всеодно хочеться, в горлі і губи пересохли більше, ніж до питва. Заходять кума, а я скаржуся, що кислувате. Каже, та не може бути, добрячу склянку цукру на неповну трилітрову кастрюлю всипала.
Пожалійте дітей, якщо своє здоров'я байдуже, бо від таких ,,фант'' користь лише аптекам і лікарям,
http://regionews.sumy.ua/node/53088

Последний раз редактировалось язичник; 07.08.2015 в 15:37.
язичник вне форума  
2 пользователя(ей) сказали cпасибо:
lina cactus (11.08.2015), Лучик (12.08.2015)