Цитата:
Сообщение от Картофаныч
Света,а не рассказывалось ,какой вид плодоношения-на концах основной ветки или на боковых веточках основной ветки(как у скороплодных) тоже.Например, у моих скороплодных вес ядра уступает по массе.Но на основной ветке может быть от 10 и больше орехов.При этом урожай увеличивается не за счет возраста и увеличения диаметра кроны, а за счет урожая на боковых веточках того же диаметра кроны.Т.е хотелось бы узнать об урожае с единицы объема ореха. 
|
Ой, там на конференції такі мутні доповідачі зібрались

, інформація давалась дуже поверхнева, ні на жодне запитання я не отримала повної відповіді-мене намагались переключити на щось інше, відійти на питання, або зробити вигляд, що не розуміють (все це відбувалось в Молдавії 2 роки тому назад). Я їздила, бо мене цікавила технологія вирощування горіхів (в мене дуже легка рука, мабудь завічкуй віник і там би все прижилось, а от із горіхом, на жаль, ніяк не склалося

, скоріше всього наші кліматичні умови роблять якісь корективи в сроки проведення або це не моя культура). Результат-з якими знаннями їхала, з такими і приїхала. Враження було таке, що цим дядькам просто-напросто потрібно було пропихнути свій посадковий матеріал, заради цього і проводився захід. Добре, що хоч презентації на флешку скинути випросила

.