Показать сообщение отдельно
Старый 22.07.2015, 17:19   #213
Kristin
Местный
 
Аватар для Kristin
 
Регистрация: 14.03.2014
Адрес: Львів
Сообщений: 1,475
Сказал(а) спасибо: 3,619
Поблагодарили 11,005 раз(а) в 1,491 сообщениях
Kristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond reputeKristin has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Готовим кабачки.

Цитата:
Сообщение от Инесса Посмотреть сообщение
а дайте проверенный вкусный рецепт кабачковой икры,что бы похожа была на магазинную.
вже 5р готую по тому рецепту не тільки я а і наша родина провірино дуже смачна як колись.
і так
на 3кг кабачка (очистити від шкіри потерти на дрібні тертці як на деруни)
250г майонезу
1ст.л солі
0,5ст.л цукру
100гр олії
250г томатної пасти
все вимішати і варити 2,5год.
по тім додати 10 зуб часнику
2ст.л оцту і варити ще 30хв
далі як в усіх закрутках в стерильні банки і закатати,
не додаючи більше ні яких спецій на перцю ні травок вона виходить як магазина, потім коли відкриваю то даю перчик та ще часничку смакота. ще інколи коли пробую то можу досолити бо сіль різна буває.
Можливо тут вже і є такий рецепт то підтвердять що дуже смачна.
__________________
Грехи других судить Вы так усердно рвётесь, начните со своих и до чужих не доберётесь
Kristin вне форума   Ответить с цитированием
9 пользователя(ей) сказали cпасибо:
cinderelka (26.07.2015), Gala081962 (23.07.2015), MixaP (27.07.2015), Sve-tik (26.07.2015), Инесса (22.07.2015), Марина С. (19.07.2016), НинаЯ (22.07.2015), Олеся Ивановна (31.07.2016), Санни (22.07.2015)