Цитата:
Сообщение от Марлена
Таак , Света, а тепер поподробнее, чем красила?
|
1. Фарбую такою

Останнім часом катастрофічно швидко закінчувались фарби для декупажу по 15мл -тільки починаєш щось робити, а пляшечка вже пуста

. У будівельному магазині придивилась для себе таку літрову банку за 200 грн (із недоліків-довше сохне, але я нікуди не поспішаю, тому мене все влаштовує

).
2.Клею картинку.
3. Світлі, вільні від картинки місця спонжиком заляпую (зачпокую) фарбою кольору слонової кістки (останню робила вже сама (білий акрил+коричневий+трішки жовтого)), бо фабрична також дуже швидко закінчилась.
3.Тоную умброю паленою.
4.Підмальовую дрібні детальки.
5.Лакую.
6.При потребі шкурю.
7.Набризг.
8.Лакую.
9.Декорую.
10.Ставлю все разом і любуюся

.
Цитата:
Сообщение от Анюта
Светик, хорошенькие! Мне особенно первые понравились! Чем стекло грунтовала?
|
Тою самою білою акриловою фарбою

. Вона у мене і замість грунту також використовується.
Цитата:
Сообщение от Викса
Светуся, а не жаль такую красоту и в хозяйство пускать? Ну вот что можно держать в таких баночках и не повредить их?
|
Ні, не шкода, навпаки

..Вони іще в мене сохнуть, а я вже намагаюсь туди щось засипати і виставити на потрібні місця. Із задоволенням користуюся.
Так, що там в мене? В пляшечці -оцет, в баночках-кам'яна сіль, цукровий пісок, сода (перше фото), кава, чай (друге фото), коньяк (третє фото).
Тільки що нові закінчила в подарунок для товариша чоловіка, мисливця)

. Правда мій сказав, що нікому їх не віддасть, хай дома залишаються (він також мисливець).

Пляшку забула умброю протонувати (згадала про неї лише, коли пролакувала), тому вона в мене трішки світліша за баночки.