fialkanata розкажи, будь-ласка, чим і коли обробляєш? Щороку та сама схема чи з врахуванням погодніх умов? Я щось не вмію на погодні умови орієнтуватися. Завжди приходила в магазин "Дачник" і казала "дайте щось"

І щороку перша обробка в мене була із запізненням із слів продавців

Цього року вже в той магазинчик не ходжу, дуже дорого в них, навіть з тою знижкою, яку вони дають. До того ж була можливість закупити різної хімії по оптових цінах) то я по памяті що памятала - того іпонабирала))))) На роки 2-3 наперед собі і родичам))))
---------- Post added at 13:18 ---------- Previous post was at 13:11 ----------
Мама Вани ну я попередні роки теж як кропила - то чекала. Але ж оце як масово помідори дозрівають то чекати ой як не легко

Тому вирішила спробувати цього року працювати на випередження так би мовити. Вже була обробка Ридоміл Голдом і Чарівником. Незнаю нвіщо, але ще обробила "Гумат універсал плюс Завязь"

давно лежав пакетик просто, то пройшлася по помідорах і перчиках. В мене ще до перших помідорок не скоро. От думаю чи вистачить вже з них хімії чи таки третій раз покропити.
На кінець-липня-серпень запаслася Фітодоктором. От цікаво чи хтось вже користувався і як результати