Показать сообщение отдельно
Старый 26.06.2015, 08:04   #627
Ветка
Местный

Поблагодарили 17,901 раз(а) в 2,847 сообщениях
Ветка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond reputeВетка has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Сушим урожай

Дівчата, де замовляли, я теж хочу.

Сьогодні досушилась моя пастіла з полуниці, зкрутила в рулетики і в морозилку- вкусняча....позавчора взяла на базар, пригостити колег малиновою пастілою з прошлого року, всім дуже сподобалась, особливо чоловікам, де які даже виявили бажання попробувати сушить, а от ліниві (як моя "подруга") сказали- не добре і не варто с таким заморачуватись (тіпа- нєфік тобі робити...), мені аж якось "зашкребло", потім подумала- боже які ліниві люди, для своїх же діточок жаліють часу поморочітись, ну да желєшки купить же на багато легше, а тоді жаліться, чому в мене в сімї так боліють діти, так і кортить сказати- тому що разну гидоту їсте , вибачте що не в тему, але чомусь заділо...

Дуже сподобалось пастілу в начінку класти в рогалики-піріжки, не витікає, як повидло (як би його густо не варила, все одно витікає). Хочу в цьому році з різних фруктів насушити, хоть по порції (на 5 лоточків сушки)

Последний раз редактировалось Ветка; 26.06.2015 в 08:17.
Ветка вне форума   Ответить с цитированием
6 пользователя(ей) сказали cпасибо:
Gala081962 (26.06.2015), Lusenka (27.06.2015), Marta (04.07.2019), Oksy25 (26.06.2015), Sveta (06.08.2015), иннуся (30.06.2015)