Цитата:
Сообщение от ЛОРИК29
Rowena, очень жаль Вашего розария, он очень красив и ухожен. Прекрасные цветы и отличные фото. Скажите, Kizuna цвет не меняет? Все время такой персико-розовый? Пахнет, действительно, сильно? В Роузбуке она представляется как абрикосовая. Уже очень её хочу.
|
Мерсі за такі чудові слова! Надзвичайно приємно!

Прорвемося, все буде ок!

Спеціально сходила понюхати аромат
Kizuna і заодно зробила нові фото. Аромат, скажемо так, середній, я не зовсім чутлива, я вже писала, мені ароматна троянда - це коли збиває з ніг як
Papa Meilland або новинка Тантау
Schöne Maid.
Колір
Kizuna міняє - в жару вона персикова, а в прохолодну погоду - це рожевий попіл, класнючий колір, така вона мені більше подобається. На жаль, чутлива до дощу - краплі, а особливо град, залишають червоні цятки. Баришня висока, в мене вона вже 1,50, на загальному фото вона по центру, хоча там не зовсім добре видно.

Кущ вертикальної форми і дуже добре утворює базальні пагони. Саджанець був минулого року паскудний, я тут писала на форумі своє "фе", але зараз ніби нічого. Взагалі, троянди Массада краще садити окремою групою, вони погано поєднуються з іншими оригінаторами. У мене в цій клумбі минулого року ще були
Queen`s Jubilee Rose і та
Macmillan Nurse Білса - недобре, пересаджувала останніх. Вцілому, мої найкращі рекомендації
Kizuna. Сподіваюся відповіла на Ваші запитання, якщо ще щось цікавить, запитуйте!

off: на фото ще одна моя пристрасть - моя собаця Keeper, він теж дуже любить троянди!