Тема: Яблоня
Показать сообщение отдельно
Старый 22.04.2015, 10:24   #1473
did_Panas
Местный

Поблагодарили 7,132 раз(а) в 927 сообщениях
did_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond reputedid_Panas has a reputation beyond repute
По умолчанию Re: Яблоня

Цитата:
Сообщение от gajechka Посмотреть сообщение
did_Panas, люблю соковиті, більше солодкі ніж кислі яблука, щоб не дуже тверда шкірка, ну і мабуть осінні сорта, якщо чесно то я і не знаю, але не ранні, вони дуже швидко псуються, стосовно кольору, мабуть таки червоні, або такі рябенькі є, або підрум'янені....
Планую купляти у "Свитязь", а не на базарі.
Подивіться тут: http://www.sadiba.com.ua/forum/showthread.php?t=12910

Я, наприклад, у себе посадив 2 роки тому з осінніх - Джестер, Делічію, плодів правда ще не пробував. Сорт Гала у мене є, дуже смачний сорт, відповідає Вашим вимогам - соковите, солодке, зберігається добре кілька місяців.

Рекомендую також звернути увагу на зимові сорти - це ж як добре, скажімо, на Різдво поласувати самому або діток пригостити смачним яблучком.

Последний раз редактировалось did_Panas; 22.04.2015 в 10:33.
did_Panas вне форума  
Пользователь сказал cпасибо:
gajechka (22.04.2015)